pühapäev, 28. detsember 2008

Loov visualiseerimine, OSA I

Kas usute, et visualiseerimine teeb teie mõtted reaalsuseks? Jah, loov visualiseerimine suudab seda J

Loov visualiseerimine (LV) on praktika, mille käigus me muudame oma ideed reaalsuseks. Muidugi juhul, kui me oskame LV’d kasutada õigesti. Ning õige kasutamise korral võime me selle abil tuua oma ellu hea tervise, külluse ning armastuse. 

Me võime oma mõtetega muuta meid ümbritsevat tegelikkust ja keskkonda, milles me oleme harjunud elama. Me suudame tõmmata enda ellu parema töökoha, unelmate kaaslase või finantsilised võimalused. LV on tõesti võimas tehnika ning kogu meid ümbritseva tegelikkuse aluseks.

Kuigi LV on paljuski sarnane igapäevasele „unistamisele“, on sel võime meie ellu kutsuda kõikvõimelikke erinevaid sündmusi ja esemeid. Kõlab nagu fantaasia ning must maagia? Aga tegelikult pole see seda üldse, vaid puhtalt üks vaimsetest Universumi seadustest. Justnagu omades väikest džinni oma laual J

Tegelikult kasutame me seda džinni igapäevaselt – jälgi oma mõtteid ühe tunni vältel ning sa hakkad järeldusele jõudma, miks on su elu praegu just selline, nagu see on? Mis on sinu mõtete sisu? Mis on nende mõtetega kaasnev üldine emotsioon ning taustafoon? Kui see on kurb ja negatiivsusele kalduv, siis on suur tõenäosus, et sellise taustaga on ka sinu igapäeva elu. Ei, sa ei ole erand – 95% inimkonnast ei jälgi teadlikult oma mõtteid ning ei kasuta võimsaid, aga lihtsaid tehnikaid oma elu muutmiseks.

Edukad inimesed ei kasuta LV’d teadvustamatult, vaid täiesti teadlikult kutsudes oma ellu edu, jõukuse ning kõik muu, mida nad soovivad. Mõned teevad seda kindlasti ka lihtsalt alateadlikult mõeldes pidevalt oma edust ning unistustest. LV tagajärg on aga eksimatu ning suurepäraseks peegliks meie LV kasutamise kohta ongi just meie igapäevaelu.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et on äärmiselt oluline jälgida, mis toimub meie peas. Kas me kerime pidevalt oma muresid ja otsime nendele lahendusi? Kas me meenutame probleeme minevikust ja „hirmutame“ ennast probleemidega tulevikust? See on otsetee hukatusse. Püüa seda muuta ja elu sinu ümber muutub.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

No kõik lastekodulapsed visualiseerivad omale kodu ja vanemaid. Paljud seda siis ka saavad? Mull...