reede, 5. detsember 2008

Algus

Külgetõmbeseadus on universumi seadustest üks olulisemaid. Me kohtame ja kasutame külgetõmbeseadust iga päev ja igal hetkel. Aga üldjuhul me kasutame seda enesele teadvustamata ning end hävitavalt. Me kasutame seda viisil, mis eemaldab meist armastuse, tervise ja külluse. Aga tegelikult me ju tahame hoopis seda enda ellu kutsuda. See on vastuolu, mis takistab meid elamast oma unistuste elu ning annab jõudu skeptikutele väitmaks, et külgetõmbeseadus on new age'i väljamõeldis. 

Tavaliselt kasutame me külgetõmbeseadust, et tuua oma ellu raskused ja takistused ... aga nüüd on õige aeg seda muuta. See on võimalik ja see on teostatav ning sa saad sellega kindlasti hakkama. Ma luban sulle. Kõik, mida sa selleks vajad, on sul olemas. Sa ei pea otsima vahendeid, vaid elama oma igapäevast elu. Õigesti.

Ma kirjutan sellest kõigest lähemalt ning näitan, kui võimas ja võimekas sa tegelikult oled. Ma näitan sulle, missugune on elu ilusam pool ja kuidas saavutada eesmärgid, mis tunduvad paljudele muinasjutuna.

Kommentaare ei ole: